Over ons

Stal Wibedaki is een familiebedrijf gelegen in Harreveld, een kerkdorp van de gemeente Lichtenvoorde. Het is gelegen aan de rand van de Vennebulten, een rustig natuurgebied. Het is een kleinschalig en gezellig familiebedrijf, waar diverse takken van paardensport worden bedreven. De manege wordt gebruikt voor het geven van lessen, tevens bieden wij ruimte voor het stallen van pensionpaarden.

Het bedrijf wordt gerund door Wim & Betty Dekkers, hun zoon Daniël en zijn vriendin Wendy.

Wim is in het verleden actief geweest binnen de springsport, daarnaast geeft hij al vele jaren rij-instructie binnen het bedrijf. Zowel spring- als dressuurlessen. Hij heeft tevens de nodige ervaring met het zadelmak maken/corrigeren van jonge paarden/pony’s. 

Ook Daniël is actief binnen de paardensport op het gebied van mennen. Binnen het bedrijf biedt hij zijn diensten aan bij het betuigen en corrigeren van Uw pony/paard. Tevens begeleid hij U, als toekomstige menner, graag met het vertrouwd raken van Uw aanspanning en leert U de basis van het mennen. Voor het beslaan en bekappen van Uw paard/pony kunt U ook bij hem terecht. Informeer geheel vrijblijvend naar de prijzen/mogelijkheden. 

Betty neemt de schoonmaakwerkzaamheden voor haar rekening binnen het bedrijf. Wendy en Daniël nemen gezamenlijk de administratieve taken op zich.